Share

De een vindt het opgeklopte commercie, de ander houdt toch stiekum de brievenbus in de gaten en besteed net wat meer aandacht aan het uiterlijk, je weet immers maar nooit wat die dag brengt!

Feit is dat op een Valentijnsdag men meer verwachtingsvol, vreugdevol de dag bewust beleefd dan op een andere willekeurige dag en dat merk je. De energie is liefdevoller, mensen toch ietsjes vriendelijker en vooral het lente-achtige weer zet de toon.

De uitgelezen dag dan ook om de Liefde in al zijn facetten te vieren. Niet alleen samen met de mensen waarvan je houdt maar ook zeker met je dieren die belangrijk voor je zijn en vooral ook met jezelf. Wees dus extra lief voor je eigen ik en trakteer jezelf op net dat ene gebakje, bloemetje of kledingstuk wat je eigenlijk niet nodig hebt maar waardoor je je net even wat lekkerder in je eigen vel zit. Sta gewoon even stil om een momentje echt gelukkig te zijn. Je zal zien dat jouw dieren daar ook op reageren en je liefdevol komen begroeten.

In mijn beleving zijn dieren de verwezenlijking van onvoorwaardelijke liefde. Dit vertaald zich ook in de gesprekken die ik met hen voer en de emoties die wij daarbij delen. Daarom kan ik natuurlijk niet anders dan een ongekende aanbieding doen die enkel vandaag geldt. Nieuwsgierig? kijk snel op Valentijnsdag aanbieding. fijne Valentijnsdag!

 

Read more