Share

Hey Binky, Daar ben ik weer zoals beloofd, hoe gaat het nu met je?

‘Goed! lief! Amy was hier, we hebben fijn geknuffeld. Ze begrijpt me echt he het was echt zoals je had gezegd. Ze heeft mij in me oor gefluisterd dat het niet mijn schuld was en ze heeft sorry gezegd. Het was ongelovelijk ik ben nu zo blij! En ze haalt me hier weg, ze heeft bijna een huisje. En ze wilde weten of ik haar vriend leuk vond. Zo gek, mensen vragen me dat soort dingen niet maar ik heb haar een kopje gegeven ik hoop dat ze het begrijpt. Hij (je vriend) is lief, zorgt goed voor haar maar ze straalt als ze bij hem is. Maar als we allemaal samen weer wonen wil ik toch wel graag een vriendinnetje. Ik wil wat zij ook hebben, ik wil ook die liefde met een gelijke voelen en gezellig samen spelen, me weer een onbezorgde kat voelen. Ha! Ja, daar heb ik helemaal zin in! Begrijp me nog steeds niet verkeerd. Ik vind haar familie leuk en zo maar ja, zij is mijn meisje en ik voel me heerlijk bij haar(Amy). Het gaat helemaal goedkomen he!’

Ja Binky dat denk ik ook. Heb je nog contact gehad met je familie, broers, zussen, moeder?

‘ Ja met Diesel, coole dude is dat geworden zeg maar wel een lomperd hahahahaha Chickie is nog steeds zo ontdeugend. Dank je wel Marieke (en ik voel liefde van hem naar mij stromen)’

Heel graag gedaan Binky. Je bent toch ook nog een beetje ‘onze’kleine vent althans je bent hier geboren, ik heb je geholpen geboren te worden en je zult daarom altijd ook bij ons horen als je dat wilt. We zijn familie.

‘Ja he en ik zie hem heel trots en vol liefde rondlopen.’

Binky volgens mij had Amy nog wat vragen aan je, ik zal even kijken wat dat was.

Binky weet je dat Amy niet bij jullie in hetzelfde huis woont?

‘Het is goed zo, zeg dat maar tegen haar. Ja ik mis haar maar het is goed zo. Ik weet dat ze niet anders kan en ik kan in haar hart kijken. Het komt goed. (en ik voel een verlangen dat hij dat ook echt wil, bij jou zijn)’

ja he. Ik weet ook zeker dat dat goed gaat komen.

‘ Met veel liefde en vriendschap! Wat een geluk! Ik kijk er echt naar uit. Ik hou van ze.’

Wie zijn ze?

‘Allemaal, iedereen die hier voor mij zorgt maar ook Amy’s vriendinnen die soms voor mij hebben gezorgd en liefdevol zijn geweest.’

Geef een reactie