Share

DierenDialoog is de praktijk van Marieke Akgül. ik voer telepathische gesprekken met dieren op afstand. Dit wordt ook wel dierentolk / kattenfluisteraar / hondenfluisteraar etc genoemd.

Jarenlang heb ik mijn anders zijn genegeerd en heb een carrière opgebouwd in het bedrijfsleven. Momenteel werk ik als marketingadviseur voor een opleidingsinstituut.

Een aantal jaar geleden echter kreeg ik een burn out en hervond dat deel van mijzelf wat ik niet wilde kennen, bang voor was. In de afgelopen jaren heb ik mijn hoogsensitiviteit omarmd. Ik voel, hoor, weet en zie meer dan de meeste mensen op dit moment doen. Ik ben er heilig van overtuigd dat iedereen die potentie heeft en dat ook ik nog erg veel te leren en te ontwikkelen heb op dit pad. Ik sta dagelijks in contact met mijn gidsen en mediteer en lees veel en elke dag probeer ik een betere versie van mijzelf te zijn dan gister.

Mijn eigen katten hebben mij geleerd om met hen te spreken en dit heb ik samen met hen verder uitgebouwd. Voor een stuk zekerheid heb ik in 2011 nog een aantal cursussen gevolgd bij Marta Williams (www.martawilliams.com) een icoon op dit gebied en ook zij verzekerde mij hier vooral mee door te gaan wegens mijn potentieel en hoe natuurlijk mij dit afging. Dit heeft mij gesterkt in mijn besluit mijn eigen praktijk te openen.

Begin 2012 heb ik de stap dan ook genomen en mij ingeschreven in het K.V.K. en vanaf dat moment was DierenDialoog een feit. Sindsdien heb ik al veel mensen inzicht kunnen geven in hun dier en zijn gedrag. Niets heerlijker dan harmonie tussen mens en dier te helpen bereiken en verstevigen!  Hier zet ik mij dan ook met mijn hart en ziel voor in.

Geef een reactie