Share

Hieronder heb je de mogelijkheid aan te geven wat jouw ervaringen met DierenDialoog zijn geweest. Maar natuurlijk kan je hier ook de ervaringen van anderen lezen en vernemen welke opmerkelijke veranderingen zij in hun dieren hebben zien gebeuren.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

(32)
<
(7) Dian de Bakker
Fri, 24 August 2012 08:38:45 +0000
url  email

Lieve Marieke,

Wij willen je echt hartelijk bedanken voor de gesprekken die je hebt gehad met Whiskey.
Na de gesprekken werd er heel veel duidelijk en het resultaat mag er zijn hoor.
Het gaat echt mega goed met Whiskey maar hij blijft wel ondeugend.
We hebben een speciale manier van oppakken en dragen gevonden en dat vind hij heel fijn .
Heel langzaamaan begint hij nu ook wat meer contact met ons te zoeken.
Hij is natuurlijk ook al een hele grote jongen van bijna 10 maanden.
Een dier wat lichamelijk en geestelijk gehandicapt is daar valt best mee te praten zie je wel.
En hij en wij leren elke dag weer bij.

Dank je wel Marieke

Groetjes Dian

Whiskey

(6) Lisanne
Sun, 12 August 2012 16:33:51 +0000

Hallo Marieke,

Wij willen je enorm bedanken voor de fijne reading die je zowel voor hond Molly als kat Jip hebt gedaan.
Zeker in het geval van Molly heeft jouw reading enorm geholpen om het verlies van haar een plaatsje te geven en af te kunnen sluiten, wetende dat zij altijd bij ons zal zijn.
De reading van Jip was een groot feest der herkenning. Door midden van jouw hulp heeeft Jip een 'stem' gekregen. Hierdoor weten we waarom hij bepaald abnormaal gedrag vertoont maar ook wat wij daaraan kunnen doen/hoe wij hemkunnen helpen in onze manier van communiceren naar hem.
Tevens hebben wij jouw persoonlijke en discrete benadering als bijzonder fijn ervaren.

Groeten,
Lisanne

Jip


(5) Petra
Fri, 3 August 2012 15:51:53 +0000
email

"zweverige" dingen hoeven mensen niet te geloven. Maar feiten wel! Feit is dat mijn ouders echt een rot kat hadden. Ik vond het een akelig beest en m'n ouders wilden het beestje nog wel een kans geven. Mijn moeder haar onderarmen waren inmiddels royaal geperforeerd door de kattenagels van Sammie. Niet grappig meer. De littekens sierden haar handen wederom door deze onschuldig uitziende kitten van 4 maanden.
Na een gesprek met Marieke via telepathie met Sammie werden dingen duidelijk waarom hij dit gedrag vertoonde. En warempel......Sammie vertoond mild gedrag!!! Mijn ouders zijn zo blij!! En ik ook!!

Sammy

(4) Sanne
Wed, 18 July 2012 21:32:09 +0000

Hallo Allemaal,

Mijn kat en ik hebben veel mee gemaakt samen. Graag wou ik weten wat er door zijn hoofdje ging en daarom heb ik contact gezocht met deze site. Zojuist heb ik mijn reading ontvangen en ik werd er emotioneel van... Dat er zoveel door zo'n beestje heen kan gaan had ik niet verwacht !.. Het klopte allemaal wat er in de reading stond beschreven en dat is denk ik wat mij het meest raakte.. Ik ben erg blij mij deze reading! Ik raad het zeker mensen aan, hierdoor kun je je dier veel beter begrijpen. Dit verdiend een dikke 10 + !!

Groetjes, Sanne

binky

(3) Kris
Wed, 27 June 2012 09:05:53 +0000

Wij zijn erg opgelucht en tevreden na je dialoog met onze 10 jaar oude Siamees.

Solo is sinds een paar dagen bij ons en gedroeg zich zeer angstig en sliep erg veel.
Wij waren bezorgd of deze kater zich wel thuis voelde en gezond was. Na een check bij de dierenarts bleek dat er toch het een en ander mis was.
Marieke wist ons gerust te stellen en te vertellen dat een behandeling bij de arts het beste voor de kater zou zijn en dat we alleen maar vooruitgang zouden boeken. Door contact te leggen, kon zij Solo gerust stellen (voorafgaand aan de behandelingen) en hem verzekeren dat hij bij ons mocht blijven.

Wij konden na afloop van de dialoog gelijk verschil merken: Onze kater is duildelijk opgeknapt, veel levendiger en minder angstig. Solo hoort nu echt bij ons. Marieke hartelijk bedankt!

Solo


(2) Désirée en Sjoerd
Sun, 24 June 2012 09:56:28 +0000
email

Via mijn werk zijn we in contact gekomen met Marieke. We hadden toen 2 Hollandse Herder pups van 11 maanden. Twee broertjes die uiteraard allerlei puberaal kattenkwaad uithaalden. Onder andere hadden ze de leren halsbanden van elkaars hals getrokken en opgegeten. Veel hebben we teruggevonden, behalve 1 gesp. Een van de honden gaf regelmatig over en we waren bang dat hij last had van de (volgens ons) achtergebleven gesp. Marieke heeft contact gehad met beide honden waarbij duidelijk werd dat onze ongerustheid ongegrond was. Een hele opluchting. Op meerdere vragen van onze kant is duidelijk, soms ook verrassend, antwoord gekomen. Voor ons een eye opener. We zijn op een andere manier naar onze honden gaan kijken en kunnen hun gedrag beter begrijpen. Marieke, dank voor al je moeite en vriendelijke contacten die we per mail hebben gehad. Mochten we in de toekomst je hulp nodig zijn dan nemen we zeker contact op met je. Veel succes met je “Dierendialoog”. Groeten van Désirée en Sjoerd.

(1) Sandra Oosting
Wed, 13 June 2012 08:43:40 +0000

Hallo Marieke,

Geweldig hoor dat je met Bram hebt gesproken. Nu snappen wij waarom hij steeds aan zijn poot likt. Hij doet het zelfs minder nu. Samen met hem zullen we eraan werken om het te laten stoppen. Zijn humor en onzekerheid kwam ook erg in jouw verslag terug en is voor ons heel herkenbaar. Dat je zelfs wist dat hij vroeger is geslagen bij zijn vorige eigenaar heeft ons verbaasd. Jouw gesprek met hem heeft veel verhelderd en we begrijpen hem nu zeker beter. Echt niet normaal hoor dat je zo met dieren kan praten. Het heeft ons veel vreugde gebracht en als er weer iets met Bram is komen we bij jou terug!

Groetjes
Sandra<

Geef een reactie