Share
11
februari
2015

Goededoelshop.nl

Tijdje geleden werd ik geattendeerd op deze website: www.goededoelshop.nl en was er door geintrigeerd. Persoonlijk koop ik veel online en tot mijn grote vreugde zijn er dan ook veel dierenproducten via deze site te verkrijgen! Tijd dan ook om mijn enthousiasme omtrent deze site met jullie te delen.

Het concept is erg simpel. Je kan goededoelshop.nl zien als een webportaal. je kiest op hun site aan welk goed doel je wilt geven, vervolgens kies je de webshop waar je wilt winkelen. Een percentage van jouw aankoop wordt nu aan het goede doel geschonken zonder dat het jou wat kost. Beter kan niet toch?

Op deze wijze kan je veel goede doelen steunen zoals SOS Dolfijn, SPOTS, IFAW, Dierenvoedselbanken en KNGF om maar een aantal te noemen. De aangesloten webshops zijn bekende merken en sites zoals Wehkamp, Zooplus, bol.com, Arkefly, booking.com en vele andere maar zelfs bij het aankopen van een bril (Hans Anders), het afsluiten van een verzekering(Aegon, Ohra), telefoonabonnement (Vodafone) of bij het bestellen van een pizzaatje (thuisbezorgd.nl) kan je gebruik maken van deze site en dus een goed doel steunen.

Een mooi initiatief die ik graag ondersteun en ik hoop dat jullie net als ik er een gewoonte van gaan maken om via deze site online te gaan shoppen. Meer info kan je vinden op www.goededoelshop.nl

 

 

Read more