Share

Dag whiskey ik ben Marieke, Aniek heeft mij gevraagd of ik met je wilde praten.

“Daar ben je dan eindelijk. Ik wist al dat je kwam heeft Aniek tegen me verteld, tegen mij gefluisterd dicht bij mijn oor. Ze is lief he en zo zorgzaam, je weet maar half hoe! Ze heeft er een beetje slapeloze nachten van maar dat is nergens voor nodig die arme schat, ik heb mijn zaakjes goed voor elkaar.”

“Ik weet wat ik wil J”

Kan je mij daar wat meer over vertellen whiskey?

“Nou het zit zo, denk je dat het een ongelukje was dat ik zo ter wereld ben gekomen? Nee..”

als je het al zo vraagt dat is het blijkbaar geen ongelukje J.

“ Nee dat klopt. Ik ben zo zodat ze mij niet wegdoen. Ik ken haar en weet dat zij en haar dochter moeite hebben mij weg te doen daarom ben ik ook zo geboren zodat ze me zouden houden.”

Ik weet dat alle dieren voordat ze geboren worden bepalen bij welke persoon ze willen komen wonen en wat hun doel wordt in het leven van die persoon. Maar ik weet ook dat de meeste dieren niet ervoor kiezen om zo’n handicap te willen als jij nu hebt gekozen, dan moet  het doel / waarom je in hun leven bent wel erg belangrijk zijn.

“Ja dat klopt, ik breng verlossing, dat klinkt een beetje gek ja, maar laat het mij uitleggen. Ze heeft best veel verdriet gehad en daardoor ook geleerd in veel gevallen niet naar haar eigen ik te luisteren maar die aan de kant te zetten en haar wil of verstand de overhand te geven, Ze is dit al aan het veranderen maar ze zal in mij zien wie ze zelf is en zien dat als je wel naar je eigen ik diep in jezelf luistert, je jezelf prima kan redden en dat er dus niets ergs gebeurt als je jezelf bent.’

 Ik zal dat tegen haar zeggen whiskey.

 

Geef een reactie