ERROR: Badly formatted SQL query: Expected array, got scalar instead!
Share

Telepathische dierencommunicatie

Bij contact met dieren door middel van telepathie ontvang je beelden, gevoelens en woorden wat door het dier naar jou toe wordt verzonden. Vervolgens stuur je op gelijke wijze emoties, woorden en beelden terug naar het dier en zo ontstaat een dialoog.

Je kan het vergelijken met het afstemmen van je radio op een frequentie. Elk dier heeft zijn eigen frequentie en een dierencommunicator gebruikt dan ook een foto om af te stemmen op de juiste frequentie (lees: dier). Vervolgens controleert de dierencommunicator door middel van het noemen van de naam van het dier of ze inderdaad contact hebben met het juiste dier.

Deze vorm van communicatie wordt door de gehele natuur gebruikt en was zeer lang geleden voor de mens ook gewoon. Echter door de heksenvervolgingen en nadietijd de Industriele revolutie is het steeds meer op de achtergrond geraakt.

Tegenwoordig hervinden steeds meer mensen hun natuurlijke aard en natuurlijke staat waarin telepathie met alles wat leeft om ons heen gewoon is.

Waarom?

 • Inzicht in (afwijkend) gedrag
 • Inzicht in belevingswereld
 • Gewenste gedragsveranderingen bespreken
 • Vermissingen
 • Doel van een dier in iemands leven
 • wijze raad en lessen
 • Lichamelijke welzijn / gezondheidsklachten
 • Of een dier gelukkig is
 • begeleiden rondom overlijden
 • Inzicht krijgen / kunnen afsluiten na overlijden
 • etc etc etc.

[sh_welcome_msg wel_title=”Hoe werkt het?”]

Empty tab. Edit page to add content here.
Tijdens een telepathisch gesprek leg ik dus telepathisch contact met jouw dier. Tijdens dit contact stel ik de vragen die jij voor je dier hebt. Mocht de situatie er naar zijn dan vraag ik bij sommige vragen iets verder door. Dit ligt ook een beetje aan de response van een dier. Tijdens dit contact schrijf ik alles op wat we communiceren maar aangezien gedachte veel sneller gaat dan ik kan schrijven ziet het er nadietijd niet uit :) een soort van steno! Hier maak ik een verslag van wat ik naar je toe stuur per e-mail.

Tezamen met de foto mail je mij jouw vragen (10 max) aan jouw dier. Maak je niet druk over jouw woordenkeus, jouw dier begrijpt erg goed jouw intentie. Bij ‘voorbeeldvragen’ in het menu vind je een reeks vragen ter inspiratie die je eventueel kan stellen en die vaak gevraagd worden.

Je kiest een (digitale) foto uit van je dier. Het liefst eentje waarbij het in de camera kijkt of waarop het gezicht is te zien. Dit hoeft absoluut geen recente foto te zijn. Mocht je er meer dan 1 willen sturen dan is dat ook prima. Ik gebruik de foto alleen om vast te stellen dat ik met het juiste dieren in contact ben. Deze foto(‘s) stuur je dan naar info@dierendialoog.nl

Voor het telepathisch gesprek heb ik de naam van je dier nodig. Niet alleen is het prettig hem/haar met zijn eigen naam aan te spreken ook gebruik ik de naam om te verifiëren dat ik met het juiste dier spreek.

In het algemeen ontvang je binnen een week een verslag van het telepathisch gesprek. Zodra je een telepathisch gesprek hebt geboekt zal ik je een indicatie geven wanneer ik verwacht met je dier te praten. In het verslag noteer ik altijd wanneer en op welk tijdstip ik met jou dier heb gesproken.

Mocht de situatie ernaar zijn dat je eigenlijk direct een telepathisch gesprek wilt bijvoorbeeld bij vermissing, (op hand zijnde) overlijden, of een andere situatie waarbij een week echt te lang is, aarzel dan geen moment en bel me op 06 – 53 46 53 92. Dan komen we vast tot een passende oplossing!

Ik werk met een dier op afstand. Je hoeft dus niet met je dier bij mij te komen of dat ik bij jullie op locatie kom. Het enige wat ik nodig heb om aan de slag te kunnen is een foto, naam en vragen! Op beurzen en evenementen geef ik vaak wel live een telepathisch gesprek met een fysiek aanwezig dier of per foto indien gewenst.

Het gehele telepathisch gesprek neemt tussen de 1,5 en 2 uur in beslag inclusief verslaglegging. Een toelichting van mijzelf of van jouw dier neemt ongeveer 30 min. tot 1,5 uur in beslag inclusief verslaglegging. Het verslag van het telepathisch gesprek beslaat tussen de 2 en 7 A4tjes.

De kosten voor een telepathisch gesprek bedragen € 48,75 incl BTW

De kosten voor een aanvullend gesprek bedragen € 25,- incl BTW

Een telepathisch gesprek is bedoeld om antwoorden te krijgen. Mocht het nu gebeuren dat de antwoorden nieuwe vragen bij jou hebben ontlokt of dat bepaalde antwoorden toch niet helemaal duidelijk zijn dan hoor ik het graag. Wellicht dat ik zelf het eea kan verduidelijken en anders kan je een aanvullend gesprek boeken waarin we jouw dier om een eenmalige toelichting vragen.

De kosten voor een aanvullend gesprek bedragen € 25,- incl BTW

Door wie?

[sh_meet_our_staff number=”1″ orderby=”date” order=”ASC”]

Telepathische gesprekken gevoerd met: (stand per 1 januari 2015)

Poes 273 gesprekken
Hond 114 gesprekken
Paard 27 gesprekken
Konijn 25 gesprekken
Papagaai 13 gesprekken
reptiel 4 gesprekken
klik hier

Boek direct een telepathisch gesprek

klik hier

Boek direct een aanvullend gesprek